handvaten-voor-betere-arbeidsomstandigheden-5509.jpg

Houdt u zich bezig met de arbeidsomstandigheden of ziekteverzuim in uw bedrijf? Heeft u te maken met RI&E’s, PAGO, de arbocatalogus of voert u de gesprekken met de bedrijfsarts? Bent u nieuwsgierig naar de instrumenten die hiervoor zijn ontwikkeld of hoe deze met elkaar samenhangen?

Kom dan naar de workshop ‘Handvaten voor betere arbeidsomstandigheden’.


Op 22 februari organiseren VBZ en Veilig en Gezond in het bakkersbedrijf een workshop waarin we stilstaan bij de instrumenten die u kunt gebruiken om risico’s te beheersen en collega’s gezond te houden. U ontdekt tijdens deze middag hoe u de instrumenten kunt gebruiken, welke samenhang ze hebben en hoe u samenwerkt aan betere arbeidsomstandigheden met verschillende functionarissen.

De bijeenkomst is afgestemd op de prioritaire risico’s binnen de bakkerij- en zoetwarensector en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Zo kijken we naar de risicobeheersing van blootstelling aan stof, geven we praktische handvaten voor de aanpak van psychosociale arbeidsbelasting en bespreken we hoe u samenwerkt met de bedrijfsarts.

Voor wie?
KAM- en HRM-coördinatoren en medewerkers, preventiemedewerkers en leidinggevenden.

Wanneer en waar?
Donderdagmiddag 22 februari 13:00 – 16:30 uur, Nederlands Bakkerij Centrum Wageningen

Kosten
Deelname is gratis

Meer weten?
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Erna Bak van VBZ via 📧 erna@vbz.nl 📞070 355 47 00, of met Tineke Rens van het Nederlands Bakkerij Centrum via 📧 t.rens@nbc.nl 📞0317 471 226. Deelnemers ontvangen twee weken voor de bijeenkomst nog een programma.

Meldt u aan
Wilt u deelnemen aan dit evenement? Meldt u dan nu aan via onderstaand formulier. 

Alle velden met een * zijn verplicht!
*  
*  
*