icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Genieten van vertrouwde smaken

Ambacht en traditie

Samen genieten

De makers weten wat lekker is

Snoep, koek, hartige snacks en chocolade zijn lekkernijen waar we als mensen al decennia lang, zo niet al eeuwen, van genieten. We eten ze bij feestjes, tussendoor of genieten ervan als we rustig zitten.

Kleine meesterwerkjes

Kleine meesterwerkjes

De koekjes, snoepjes, chocolade en hartige snacks zijn niet zomaar in de winkel gekomen. Ze zijn kleine meesterwerkjes, gemaakt door mensen die daar met passie en plezier aan hebben gewerkt, van hoge kwaliteit en met de beste ingrediƫnten.

Ambachtelijke chocolade

Ambacht

Bij VBZ zijn leden aangesloten die al in de 19e eeuw begonnen in het (bakkers)vak. Ze kennen de tradities als geen ander en vervullen het ambacht vol overgave. De traditionele producten die zij nog altijd maken, zijn een begin geweest voor een bloeiende, overheerlijke branche, die tegelijkertijd nog blijft innoveren. Elke dag worden we weer verwend met nieuwe producten.