icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 02 apr 2020

Noodzakelijke verlenging maatregelen trekt zware wissel op samenleving

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de coronamaatregelen en daarmee de sluiting van een aantal sectoren worden verlengd tot en met 28 april. Dit heeft een enorme impact op iedere ondernemer en burger die dit raakt, maar is noodzakelijk gebleken.

De ondernemingsorganisaties hopen dat verlenging bijdraagt aan het in stand houden van de zorg in de IC’s en ziekenhuizen en om verdere verspreiding van corona tegen te gaan. 'Dat is nu het allerbelangrijkste, met name voor de mensen die getroffen zijn door dit vreselijke virus.' Ook begrijpen de organisaties dat deze omstandigheden een zware persoonlijke wissel trekken op gezinnen, kinderen en bedrijven. Lees hier de complete nieuwsbrief van VNO-NCW.

Bron: VNO-NCW 2 april 2020