icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding

Stimuleer fit en gezond thuiswerken bij jouw werknemers!

Nu we met zijn allen langere tijd zoveel mogelijk thuiswerken, is het belangrijk dat we dit op een goede en gezonde manier doen. Je kunt verschillende dingen doen om het thuiswerken zo prettig mogelijk te maken.

Stichting NL Onderneemt Maatschappelijk! brengt namens MKB-Nederland en VNO-NCW handige informatie en bruikbare tips bij elkaar op 1 plek. Dat doen ze in samenwerking met hun experts op het gebied van bewegen, voeding, ontspannen en preventie.

Ook organiseren ze regelmatig online activiteiten waar iedereen vanuit huis aan kan meedoen, zoals workouts en spreekuren. Iedereen beleeft thuiswerken anders. Het kan voelen als topsport. Met alle fysieke en mentale uitdagingen en overwinningen die daarbij horen. Met dit platform helpen ze jou als werkgever om voor je werknemers, én jezelf, de best mogelijke thuiswerktijd te realiseren.

Jacco Vonhof introduceert platform Thuiswerken is ‘topsport’.
Klik hier om het filmpje te bekijken.

Bron: NL Onderneemt Maatschappelijk!, april 2020