icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding

Geen ISM deelname 2021

Het bestuur van VBZ heeft afgelopen vrijdag besloten haar collectieve inschrijving voor de ISM 2021 terug te trekken.

Het bestuur van VBZ heeft afgelopen vrijdag besloten haar collectieve inschrijving voor de ISM 2021 terug te trekken.

Afgelopen vrijdag is tijdens een bestuursvergadering unaniem besloten om de collectieve inzending voor ISM 2021 te annuleren. Dit gezien het kleine aantal bedrijven die zich aangemeld hebben voor deelname aan het VBZ collectief. 

Dit kan kosteloos omdat Koelnmesse haar annuleringsvoorwaarden heeft aangepast.

Voor de bedrijven die zich reeds hadden ingeschreven en toch willen deelnemen zullen wij onze uiterste best doen om deelname te laten plaatsvinden onder prijsvoordelige voorwaarden zoals deze van toepassing zijn bij een collectieve deelname. Vriendelijk verzoek om per omgaande contact met Jovanda Sopacua op te nemen. Let wel: er zal geen ondersteuning zijn vanuit VBZ bij de organisatie van uw deelname. Uiteraard sta ik wel klaar om u te voorzien van advies waar u dit nodig heeft.

Uitgaande van het positieve: Wij hopen u weer te mogen ontmoeten tijdens de ISM 2022, waar wij graag weer de collectieve organisatie voor onze rekening willen nemen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Jovanda Sopacua via jovanda@vbz.nl of 06-120 671 22