icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Keuze genoeg

Lekkere producten voor iedereen

Jij weet waar je blij van wordt

Lekker is een combinatie van heel veel factoren. En wat je lekker vindt, kies je natuurlijk zelf! Ga voor een hartig tussendoortje? Kies je een dropje of een cakeje? Geniet ervan!

Als consument wil je kunnen kiezen en heb je een aantal wensen als het om voeding en tussendoortjes gaat. Je wilt bijvoorbeeld dat het lekker is, en kwalitatief het beste. Daarnaast zien we steeds vaker dat mensen zo min mogelijk calorieën in een product willen en dat het makkelijk meeneemt. Bewuste keuzes dragen bij aan een gezonde levensstijl en daar horen tussendoortjes ook bij: soms kies je voor een lekkere reep en soms neem je een andere traktatie en soms kies je voor niets. Verantwoord kiezen betekent dat je weet wat je eet, waar je voor kiest en waar je blij van wordt. En dat is en blijft een persoonlijke keuze.

Keuze in assortiment

Het assortiment van onze leden is uitgebreid en geeft  heel veel keus uit gezonde, lekkere, verantwoorde en kwalitatieve tussendoortjes. Wij geloven dat de consument heel goed weet wat goed voor hem of haar is, in welke hoeveelheden en op welke momenten. We zien dat mensen weten dat ze niet te veel, te vaak en te grote porties tot zich moeten nemen.

Een gevarieerd aanbod begint bij een gevarieerd assortiment. De afgelopen jaren is dit assortiment alleen maar gegroeid en zijn er veel producten bijgekomen die voldoen aan de vraag naar gezonde versnaperingen. En gelukkig zijn ook de ouderwetse traktaties nog in het schap te vinden. Soms met wat aanpassingen in receptuur. Er is in de branche veel aandacht voor productsamenstelling. Grondstoffen en ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en worden waar mogelijk vervangen door gezonde alternatieven.

 

Keuze genoeg