icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Vernieuwde smaken

Vernieuwende smaken, betere producten

Het bijzondere gewoon maken

Nieuwe mogelijkheden vragen om nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche. Dat levert nog lekkerdere, betere en meer verantwoorde producten op, waar je met net zo veel plezier van geniet. Daar werken we hard aan en het is nooit klaar. Als consument willen we verrast worden, als fabrikant willen we de beste producten leveren. Genieten is het toverwoord, zoals altijd met mate.

Innovatie en toch blijven genieten

Wereld van verschil

De vernieuwingen en innovaties in de branche zijn zichtbaar en onzichtbaar. Zo zie je in de schappen nieuwe (duurzame) verpakkingen, portiegroottes en andere producten met andere samenstellingen en ingrediƫnten.

Maar sommige dingen zie (en proef) je ook niet, zoals een holle suikerkorrel, zodat je minder suiker nodig hebt voor dezelfde smaak en structuur. Of wat dacht je van eerlijk geproduceerde ingrediƫnten, met een keurmerk. Je proeft het niet, maar het maakt een wereld van verschil.


Innovatie is het bijzondere gewoon maken en daar ondersteunen we onze leden elke dag bij.