icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open handleiding
Beide Bolletjes Vignet Arbeidsveiligheid
Nieuws 19 nov 2018

Beide Bolletjes Vignet Arbeidsveiligheidsbedrijven!

In het afgelopen voorjaar is Bolletje Heerde een trotse vertegenwoordiger van het Vignet Arbeidsveiligheid geworden. Doordat Bolletje Almelo op 31 oktober jl. de controle-audit heeft behaald is Bolletje Nederland sinds 31 oktober in z’n geheel een trotse vertegenwoordiger van het Vignet.

Het viel de auditor Ben Sponselee op dat bij de bedrijven die opgaan voor een controle-audit een ‘nieuw elan’ is ontstaan om arbeidsveilig aan de slag te gaan. Zo was ook in Almelo duidelijk merkbaar dat de medewerkers er naar streven om zo veilig mogelijk te werken. Elkaar aanspreken op onveilig gedrag is gewoon voor iedereen! Het veiligheidsbewustzijn binnen het gehele bedrijf is behoorlijk gegroeid, aldus de auditor.

Evenals bij andere Vignetbedrijven is de slogan: ‘Veiligheid staat op één!’ zeker geen loze kreet.