icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 11 nov 2021

Concorp Waddinxveen ontvangt Vignet Arbeidsveiligheid!

Dinsdag 9 november heeft Concorp Waddinxveen voor de eerste keer deelgenomen aan de audit voor het Vignet Arbeidsveiligheid. Al bij binnenkomst viel meteen de goede werksfeer op bij Vignet-auditor Annemarie Timmermans. Door de dag heen werd dit steeds weer bevestigd in de korte gesprekken die zij met verschillende vertegenwoordigers van het personeel en het management had.

Anemarie Timmermans overhandigt het Vignet aan Steven Wever
Vignet-auditor Anemarie Timmermans overhandigt het Vignet aan Steven Wever; QESH Coördinator Concorp.

Timmermans vindt dat Concorp met het behalen van het Vignet laat zien dat je het Vignet goed kunt gebruiken om jezelf als bedrijf op het gebied van arbeidsveiligheid op een hoger plan te brengen. Dat is precies waarvoor het Vignet is bedoeld.
Een van hun succesfactoren, naast een betrokken en gemotiveerd management, is de inzet van iemand die professioneel is opgeleid op het gebied van arbeidsomstandigheden. Steven Wever is een kundig veiligheidskundige en een goede verbinder die daarmee de meerwaarde van een professional goed laat zien.

Voor meer informatie over het Vignet Arbeidsveiligheid, neem contact op met Erna Bak; erna@vbz.nl of 06 -13 64 12 37.