icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding

Daelmans heeft opnieuw het Vignet Arbeidsveiligheid behaald!

Ook Daelmans Nieuwkuijk is erin geslaagd om het Vignet Arbeidsveiligheid weer te verlengen. Het Arboteam heeft ondanks de lastige tijden en met veel inzet en aandacht voor veiligheidsgedrag en -cultuur in de dagelijkse praktijk, invulling gegeven aan het arbobeleid.

Ook voor Daelmans blijkt het heel goed te werken om een korte ‘dag-start’ te houden voordat een ploeg aan de slag gaat. Veiligheid is daarbij een vast punt op de agenda. Hierbij kan een actualiteit uit de vorige shift besproken worden of een korte toolbox gegeven worden.

Door het geven van aandacht aan het onderwerp wordt iedereen herinnerd aan het belang van veilig werken.

vignetoverhandiging
Vignet auditor Annemarie Timmermans overhandigt het Vignet Arbeidsveiligheid een aantal leden uit het Arboteam; Gwenn van Stipdonk, Monique Martens en Lizzy van Helmond.