icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding

De Kroes behoudt Vignet Arbeidsveiligheid

Vorige week heeft De Kroes zijn status als Vignetbedrijf weer bevestigd, ondanks de lastige periode waarin bedrijven terecht zijn gekomen.   

Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt ontkomt ook De Kroes niet aan het in dienst nemen van  mensen met een niet-Nederlandse achtergrond. Maar zij doen meer dan alleen mensen aannemen en aan het werk zetten. Deze nieuwe medewerkers krijgen taalcursussen aangeboden vanuit het thema goed, veilig en gezond werken. Bovendien worden zij, indien gewenst en nodig, geholpen om een eigen plek in de Nederlandse samenleving op te bouwen.

Om goede verhoudingen te krijgen en te houden tussen medewerkers onderling is het noodzakelijk dat iedereen elkaar kan begrijpen en verstaan. Meedoen met Vignet Arbeidsveiligheid ondersteunt VBZ-leden hierbij door het structureel aandacht te houden voor veilig en gezond werken.

Wilt u meer informatie over het Vignet Arbeidsveiligheid? Neem dan contact op Erna Bak.

De Kroes