icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 18 sep 2020

Een kleine greep uit de activiteiten in de Week van de RI&E

Tijdens de Week van de RIE worden er allerlei (online) activiteiten georganiseerd door verschillende partijen, enkele tips om alvast in je agenda te zetten:

  • Live kick-off: Op maandag 21 september wordt om 14:00 uur het startsignaal gegeven voor de Week van de RI&E in een online talkshow met presentatrice Aldith Hunkar. Stakeholders nemen plaats aan tafel om het belang van de RI&E en de toepassing ervan in de praktijk met elkaar te bespreken. Dit doen zij onder andere aan de hand van mooie voorbeelden van verschillende ondernemers. De talkshow is online bij te wonen vanuit je eigen (thuis)werkplek! 
  • Webinar over Gevaarlijke Stoffen: Cosanta organiseert op woensdag 23 september van 14:00 tot 14:45 uur een gratis webinar over het gebruik van de online gratis tool Stoffenmanager. Een tool die je kunt gebruiken om inzicht te krijgen in de risico's van de gevaarlijke stoffen aanwezig op de werkvloer.
  • Quick-scan Gevaarlijke Stoffen: Als je twijfelt of je binnen je bedrijf voldoende overzicht hebt van de gevaarlijke stoffen, dan biedt Eco-Point deze week een gratis quick-scan aan. Met deze scan worden gevaarlijke stoffen in kaart gebracht en gekeken naar mogelijke alternatieven. 

Klik hier voor het volledige overzicht van alle activiteiten.

Bron: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, 16 september 2020