icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding

Enquête mantelzorg – hoe beïnvloeden zorgtaken uw bedrijf?

In een eerder VBZ nieuwsbericht berichtten wij u over het onderzoek naar mantelzorg. Cao-partijen hebben afgesproken om te onderzoeken hoeveel medewerkers zorgtaken hebben en hoe dat hun werk beïnvloed.  Er zijn twee enquêtes beschikbaar, één voor werkgevers en één voor medewerkers. Willen wij u (nogmaals) vragen om de online enquête voor werkgevers in te vullen.

Naar alle bedrijven in de Zoetwarenbranche zijn vorige week flyers verstuurd met daarop informatie voor medewerkers en het verzoek de vragenlijst over mantelzorg online in te vullen. Medewerkers kunnen de vragenlijst invullen door de QR-code op de flyer te scannen. De vragenlijst voor medewerkers is ook te vinden op www.zoetwaren.nl/mantelzorg.