icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding

Het is zo ver… De nieuwe website van de zoetwarenbranche is live!

Het werd hoog tijd om de oude Zoetwaren.nl website aan te pakken en in een nieuw jasje te steken. Niet alleen heeft de website nu een nieuwe, frisse uitstraling, maar het heeft ook een verbeterde indeling.

De zoetwarenbranche is een dynamische sector waarbij iedereen zich inzet voor kwaliteit, een eerlijke markt en gezonde werkomstandigheden. Toch zijn er altijd wel kansen om de branche te verbeteren. Vanwege deze reden is de website zoetwaren.nl opgericht, maar omdat de zoetwarenbranche continue in beweging blijft, was het tijd om te website mee te laten bewegen. Het doel van de website blijft echter hetzelfde: informeren over de activiteiten en initiatieven van de sociale partners. Branchevereniging VBZ en de vakbonden FNV, CNV en De Unie werken samen in het Sociaal Fonds voor de Zoetwarenindustrie en zetten zich gezamenlijk in om de goede arbeidsverhoudingen in de zoetwarenbranche te blijven bevorderen. Samen sta je altijd sterker.

Op de nieuwe website van de zoetwarenbranche vinden medewerkers en alles over duurzame inzetbaarheid, veilig en gezond werken, de CAO en het pensioen. Bovendien bevat zoetwaren.nl de Arbocatalogus; alle brancheafspraken en goede praktijken overzichtelijk én toegankelijk gepresenteerd.

De nieuwe website is hét vertrekpunt voor iedereen die meer wil weten over de zoetwarenbranche. Neem dus snel een kijkje op de nieuwe website van www.zoetwaren.nl! Ben je simpelweg alleen benieuwd naar onze nieuwe uitstraling? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om de nieuwe website te bezoeken.