icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding

Houd de werkvloer veilig. Blijf letten op de basisregels

De versoepeling van de coronamaatregelen wil niet zeggen dat het virus verdwenen is. Het aantal besmettingen en ziekteverzuim in de bedrijven is nog altijd erg hoog. Daarom is het belangrijk om de werkvloer veilig te houden. 

Blijf medewerkers wijzen op het belang van de basismaatregelen!

Klik hier voor de versoepelingsmaatregelen op de Rijksoverheid-website

Houd voldoende afstand, schud geen handen, zorg voor goede ventilatie van ruimten waar meerdere mensen bij elkaar komen en blijf thuis bij klachten. Hoewel mondkapjes niet meer verplicht zijn, is het goed deze te gebruiken als er niet, voldoende, afstand in acht kan worden genomen.

Aangeraden wordt om groepen mensen geleidelijk weer bij elkaar te brengen in dezelfde ruimte, want daarmee kun je besmettingen beperken en quarantaine voorkomen. Laat daarom de medewerkers zo mogelijk de helft van de werktijd thuis te blijven werken.