icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding

Meet and match bij Futuremakers

Bron: Food Innovation Academy : 

FUTUREMAKERS is niet alleen hét matchingevent voor foodbedrijven. Studenten en werkzoekenden vinden daar een match met mooie bedrijven uit de regio. Tijdens het event FUTUREMAKERS ontmoet zij elkaar op een leuke en laagdrempelige manier.
Vindt uw match op 16 november 2023 bij de Food Innovation Academy te Vlaardingen.

Meet & match met mensen uit het vak

Bakkerijen en foodbedrijven zijn voortdurend bezig met innovatie. Daarom kunnen ze nieuw talent goed gebruiken! Tijdens FUTUREMAKERS ontmoeten werkgevers vanuit het bedrijfsleven en studenten vanuit de opleidingen elkaar om te praten over toekomstige gezamenlijke mogelijkheden. Het matchen vindt plaats in de vorm van een spel. En natuurlijk zijn er hapje en drankjes om van te proeven. FUTUREMAKERS is dè kans om in één middag de juiste mensen te spreken en een match te maken.
Of het nu gaat om een stageplek, een onderzoeksproject, een traineeship of een baan het is allemaal mogelijk tijdens het FUTUREMAKERS event!

De organisatie van de FUTUREMAKERS events is in handen van Stichting Bakkracht, het Nederlands Bakkerij Centrum en Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) in samenwerking met scholen en het bedrijfsleven. 

Datum & locatie

16 november 2023 | 12.00 – 13.15 uur werkzoekenden | 13.30 – 15.30 uur studenten (stagiaires)
Food Innovation Academy | 1e Industriestraat 1 | 3133 EG  VLAARDINGEN

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar erna@vbz.nl.