icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 18 sep 2020

Save the date: FNLI Webinar Etikettering

Vrijwillige Herkomstetikettering en Transparant Etiketteren.

De Europese wetgeving en interpretatie ten aanzien van vrijwillige herkomstetikettering en transparant etiketteren zijn volop in beweging. Zo moeten etiketten sinds 21 april 2020 voldoen aan de nieuwe regels ten aanzien van vrijwillige herkomstetikettering. Daarnaast zijn de interpretaties rondom transparant etiketteren en voorkomen van misleiding nog steeds onderwerp van discussie.

Om u op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen en u de gelegenheid te geven over deze thema's in gesprek te gaan, organiseert de FNLI op 27 oktober van 13.30 - 15.30 uur een webinar in samenwerking met Ebba Hoogenraad van advocatenbureau Hoogenraad&Haak. Dit bureau is gespecialiseerd in het intellectuele-eigendomsrecht, reclamerecht en levensmiddelenrecht. Het bureau geeft regelmatig advies aan levensmiddelenproducenten over complexe regelgeving.

Over het programma en aanmelding volgt binnenkort meer informatie.

Bron: FNLI, 9 september 2020