icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 29 okt 2020

SER webinar over access to remedy

Op maandag 9 november van 13:30 uur tot 15:30 uur organiseert de SER een webinar over toegang tot herstel, een belangrijk onderdeel van IMVO/due diligence. In de praktijk heerst nog veel onduidelijkheid over het concept. Naast bedrijven zijn ook maatschappelijke organisaties en overheden nog zoekende naar een praktische vertaling ervan.

Het hoofddoel van de bijeenkomst is om bedrijven kennis en handvatten te bieden over hoe zij de UNGP's-verwachting op het gebied van access to remedy in de praktijk kunnen brengen, onafhankelijk van hun grootte of hun positie in de keten. De bijeenkomst heeft ook een website waar deelnemers aanvullende informatie kunnen vinden over o.a. de sprekers en binnenkort over de inrichting van de 4 sector break-out sessies: https://accesstoremedy.evenement.ser.nl/. Zo zal er een sector-specifieke sessie plaatsvinden voor het voedingsmiddelenconvenant.

De voertaal van het webinar is Engels.

Inschrijven voor dit event kan via deze link vóór 2 november.

Bron: SER