icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 30 sep 2021

SimplyOK Allergen Management Symposium

Op 12 november 2021 vindt het eerste SimplyOK Allergen Management Symposium plaats. Tijdens dit 2 uur durende evenement voor de voedingsmiddelenindustrie, retail en certificatie-instellingen word je volledig op de hoogte gebracht van de laatste internationale ontwikkelingen op het gebied van allergenenmanagement.

Klik hier voor de uitnodiging van SimplyOK.

Ondanks alle inspanningen de afgelopen tien jaar op het gebied van voedselveiligheid, nemen recalls in verband met allergenen nog steeds toe. Wat kunnen we leren en verbeteren om incidenten te verminderen en merkreputatie goed te houden?

Dit evenement richt zich op de basispijlers van allergenenbeheer en biedt tools voor de levensmiddelenindustrie. Ook de impact van SimplyOK-certificering als next level in voedselveiligheid wordt besproken.

Datum & locatie

12 november 2021, 10.00 uur
Online

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link: www.simplyok.eu/event.