icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 14 apr 2022

Toekomstcheck ondernemers; grip op geldzorgen medewerkers

Na een lange tijd van onzekerheid ten gevolge van het coronavirus lijkt de Nederlandse economie weer in de lift te zitten. Het is hierbij belangrijk om ook naar de toekomst te kijken. Daarbij is goed inzicht in de financiële situatie bij verschillende scenario's  van groot belang. Daarom hebben MKB-Nederland en VNO-NCW samen met ondernemers De Toekomstcheck ontwikkeld.

De Toekomstcheck biedt ondernemers snel inzicht in de liquiditeit van hun bedrijf voor de komende twaalf maanden. Zo wordt duidelijk hoe bijv. het betalen van de uitgestelde belastingen hierin past.
 

Wat biedt Detoekomstcheck.nl ondernemers?

snel inzicht in de liquiditeit van het bedrijf nu en in de komende twaalf maanden;

  • een indicatie van de financiële liquiditeit in verschillende scenario's;
  • alles overzichtelijk in één persoonlijk dashboard;
  • direct tips bij de relevante scenario’s;
  • doorverwijzing voor persoonlijke begeleiding naar het Ondernemersklankbord.

 

Om het voor ondernemers makkelijker te maken hulp te vinden wanneer zijzelf of hun medewerkers kampen met geldzorgen, heeft MKB-Nederland een campagne ontwikkeld; https://www.ondernemen.nl/geldzorgen.

Hiermee kunnen ondernemers de weg vinden naar hulp bij geldzorgen; voor de onderneming of voor zichzelf, maar eveneens voor hun medewerkers. Lees ook de Nieuwsbrief van 10 maart 2022