icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Vacature binnen het bestuur Pensioenfonds Zoetwaren
Nieuws 13 mrt 2019

Vacature binnen het bestuur Pensioenfonds Zoetwaren (0,2 FTE)

VBZ is op zoek naar een kandidaat om vanuit werkgeversgeleding invulling te kunnen geven aan een vacature binnen het bestuur van de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Zoetwarenindustrie.

Bestuurslid en lid van de Communicatiecommissie (instapprofiel).

De Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Zoetwarenindustrie
Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Zoetwarenindustrie is een verplichtgesteld bedrijfstakpensioenfonds en regelt het pensioen voor werknemers in de Zoetwarenindustrie. Het pensioenfonds houdt zich bezig met de uitvoering van het pensioenreglement en het beheren van de pensioengelden. Ook zorgt het pensioenfonds voor een goede voorlichting over de regelingen en adviseert het over pensioenen.

Het bestuur Pensioenfonds Zoetwaren kent een paritaire samenstelling en is eindverantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van de bedrijfsprocessen van het pensioenfonds.

Vergoedingsregeling
De vergoeding voor bestuursleden is een vaste compensatie per jaar van €30.000. Deze vergoedingen zijn exclusief btw. Hierbij wordt uitgegaan van een tijdsbesteding conform de normen die de toezichthouder uitgeeft.

Kent u of bent u degene die wij zoeken of wilt u meer informatie over de vacature? Neem voor meer informatie en een uitgebreid functieprofiel contact op met Jasmijn van Vuure, beleidsmedewerker arbeidsvoorwaarden & rechtspositie, VBZ (jasmijn@vbz.nl of 06 120 67 694). Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.