icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 20 mei 2020

Vacature verantwoordingsorgaan van Bpf Zoetwaren

VBZ is nog steeds op zoek naar een enthousiaste kandidaat met interesse voor pensioen die, namens werkgevers, lid wil worden van het verantwoordingsorgaan van het Bedrijfspensioenfonds voor de Zoetwarenindustrie. Het Verantwoordingsorgaan bestaat uit 8 vertegenwoordigers; 2 namens werkgevers; 3 namens deelnemers en 3 namens pensioengerechtigden.

Gezien de samenstelling van het Verantwoordingsorgaan vragen wij met name kandidaten jonger dan 40 jaar en/of vrouwen zich aan te melden.

Het verantwoordingsorgaan beoordeelt het gevoerde beleid en heeft de bevoegdheid een oordeel te geven over het handelen van het bestuur m.b.t. een aantal belangrijke onderwerpen. 

Het verantwoordingsorgaan vergadert ongeveer 8x per jaar. Naast de vergadertijd is er uiteraard de nodige tijd gemoeid met het bestuderen van de pensioenmaterie, de jaarstukken en andere informatie. Het pensioenfonds bevindt zich in een dynamische omgeving die de komende tijd ook van het Verantwoordingsorgaan de nodige tijd en aandacht zal vragen.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Klik hier voor het volledige functieprofiel of neem voor meer informatie contact op met Jasmijn van Vuure via jasmijn@vbz.nl.