icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 10 mrt 2022

Vakdeskundige gezocht voor update module koek, Zoetwaren-online

De online leeromgeving voor de Zoetwarenbranche, Zoetwaren-online, wordt vernieuwd. 

Zoetwaren-online biedt branchegerichte, praktische informatie over grondstoffen, technologie, processen en kwaliteitsaspecten binnen de sector zelf.

We vinden het belangrijk dat onze leeromgeving vakinhoudelijk maar ook qua interactiviteit en vormgeving up-to-date blijft en daarom starten we dit jaar met het updaten van de module “Koek”.

Om de inhoud van zoetwaren-online, en nu specifiek de module koek, goed aan te laten sluiten bij de praktijk zoeken we enthousiaste vakdeskundigen die een bijdrage willen leveren aan het vernieuwen van de module “Koek”.

Heeft u interesse en wilt u een bijdrage leveren aan het vernieuwen van de module “Koek” binnen Zoetwaren-online? Bel of mail naar Nienke Opsteeg of Jasmijn van Vuure; nienke.opsteeg@op-hrd.nl, jasmijn@vbz.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden en het gebruik van Zoetwaren-online voor uw organisatie? Neem een kijkje op de website en neem gerust contact met ons op!