icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open handleiding
Nieuws 22 jan 2020

Verslag VBZ Kwaliteitsplatform; Allergenen volgens SimplyOK

Op 14 januari hebben 4 sprekers hun visie op allergenen management middels de SimplyOK aanpak gegeven. 

Bregje Kroeze-Krebbers van Allergenen Consultancy lichtte toe hoe de laatste versie van de SimplyOK Code of Practice wordt aangepast en aan welke toekomstige zaken behoefte is.

Thédor van der Vleuten van Dutch Spices gaf een kijkje in de keuken van 10 jaar praktijkervaring in allergenen management als producent van kruiden en specerijen.

Jisvi Schreuder, Lloyd’s Register Nederland B.V., lichtte toe waar in de audit de lastigste stappen zitten en gaf hierbij ook tips.

Tot slot lichtte Johan Hulleman toe waarom het allergenen beleid bij Jumbo supermarkten is verscherpt en op welke wijze de SimplyOK Code een rol heeft gekregen in dit nieuwe beleid.

Aftermovie Kwaliteitsplatform