icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 03 nov 2020

Webinar over nieuwe teststrategie coronavirus

VNO-NCW en MKB-Nederland organiseren een webinar op 5 november 2020 om het nieuwe testbeleid toe te lichten en al uw vragen te beantwoorden.

Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ).

Sprekers

  • Reinier Koppelaar Veldhuis (MT-lid Covid-19, VWS) zal het nieuwe testbeleid toelichten.
  • Tom Middendorp (CEO Fastlane) zal toelichten wat verdere uitbreiding van de reeds bestaande testinfrastructuur voor u betekent.
  • Korrie Louwes (hoofdinspecteur, IGJ) zal benoemen waar de inspectie op gaat letten bij de mogelijkheid voor werkgevers om op eigen initiatief sneltesten in te zetten voor personeel.


Aanvullend zullen de standpunten van VNO-NCW en MKB-Nederland worden toegelicht. Aan het einde van de bijeenkomst is er tijd voor een interactieve vragenronde.

Datum & locatie

donderdag 5 november 2020, 09.00-10.15 uur
Online

Deelname is kosteloos
 

Klik hier om u aan te melden voor deze digitale bijeenkomst

De uitnodiging van VNO-NCW kunt u hier vinden.

Bron: VNO-NCW, 2 november 2020