icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 08 sep 2022

Werkbezoek kamerlid aan De Kroes

Op 25 augustus bracht VVD-kamerlid Pim van Strien een werkbezoek aan De Kroes in Oosterhout. Daar werd hij ontvangen door Henri Verhagen, directeur van De Kroes Groep, en door VBZ-voorzitter Thijmen Peter de With en VBZ-directeur Theo Heere. Het kamerlid kreeg een uitleg van Theo Heere over onder meer de knelpunten rond energie(heffingen) en infrastructuur. Henry Verhagen gaf een presentatie over verduurzaming. Ook kwamen in de gesprekken innovatie & ondernemerschap en het preventieakkoord aan bod. Daarna volgde een rondleiding door de prachtige productiefaciliteit van Kroes.

Dankzij dergelijke ontmoetingen hebben volksvertegenwoordigers de grote uitdagingen van VBZ-leden weer helder op het netvlies staan. Pim van Strien schreef op Twitter dat ‘dit waarschijnlijk zijn lekkerste werkbezoek van het jaar’ was.

V.l.n.r.: Anna de Koning (persoonlijk medewerker van Pim van Strien), Theo Heere, Pim van Strien, Henri Verhagen, Thijmen Peter de With.
V.l.n.r.: Anna de Koning (persoonlijk medewerker van Pim van Strien), Theo Heere, Pim van Strien, Henri Verhagen, Thijmen Peter de With.