icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding

Workshop Branche RI&E Zoetwaren; grote en compacte versie

Op 16 maart , 9.30-12.30 uur te Fletcher Nieuwegein, zal Mark Fleuren tijdens deze VBZ workshop laten zien wat de meest handige manier is om de RIE te maken in het AMS-systeem. In dat digitale systeem staan vragen en maatregelen waarmee u de RIE kunt opstellen. Ook zal er informatie gegeven worden over de actuele ontwikkelingen over de RIE zoals het toetsen door deskundigen.

Daarnaast zal hij alvast vooruitblikken naar de aanpassingen van de herziene grote branche-RI&E, want die komt er bijna aan. De herziene RI&E zal voor grote bedrijven meer gemak bieden aan de gebruikers. Daarnaast zijn de vragen niet alleen overzichtelijker geworden, maar het zijn er ook beduidend minder.

Uiteraard bieden we volop ruimte aan jullie om praktische vragen te stellen over uw RI&E. Grijp dus uw kans om uw vragen over de Zoetwaren RI&E beantwoord te krijgen.

De RI&E wordt vastgelegd in het AMS-systeem. Voor nieuwe gebruikers laten we zien hoe dit werkt, maar dan is het wel wenselijk dat u zelf ook al toegang hebt tot het AMS. Vraag dus vooraf een inlogcode aan bij Erna Bak; 06 – 136 412 37 als uw bedrijf nog geen account heeft bij het AMS.

Belangrijk om mee te nemen: Laptop en wachtwoord/inlogcode AMS-systeem.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Erna Bak, erna@vbz.nl.
De lunch kunt u naar keuze ter plaatse of meenemen

Datum & locatie

Donderdag 16 maart 2023, 9.30 – 12.30 uur
Fletcher Nieuwegein | Buizerdlaan 10 | 3435 SB  Nieuwegein