icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 13 okt 2023

Workshop Fysieke Belasting ‘Wanneer is zwaar werk tè zwaar?'

Het is altijd lastig om te weten wanneer medewerkers te zwaar worden belast tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden. Moet dat kunnen zolang het niet te veel gebeurt, maar waar ligt dan de grens? Hoe houdt u als werkgever grip op de fysieke belasting van tillen, duwen, trekken, buigen?

Op 2 november zal Ingrid van Gemert (Mars Veghel), hierover een digitale workshop verzorgen en worden ook de werking van de VBZ-instrumenten (Quickscan en Werkwijzer) voor fysieke belasting toegelicht. Ingrid is ruim 12 jaar voorzitter geweest van de VBZ-werkgroep Arbeidsveiligheid. Haar kennis van arbeidshygiëne en ergonomie kwam haar daarbij goed van pas. Daarom kan zij ook putten uit haar grote praktijkervaring.

Datum & locatie

2 november 2023, 13.30-15.00 uur
Digitaal

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar erna@vbz.nl. U kunt uw vragen vooraf al mailen aan Erna, zodat u zeker weet dat u een deskundig antwoord krijgt tijdens de bijeenkomst.