icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Nieuws 27 jul 2023

Workshop Nieuwe criteria grote Branche RI&E

De Risico Inventarisatie en Evaluatie voor de zoetwarenbranche, de grote RIE, is helemaal herzien. De nieuwe RIE is helemaal in lijn met de onlangs vernieuwde Arbocatalogus. Daarnaast is de Branche RIE ook positief getoetst en daarom weer helemaal actueel!

Op donderdag 14 september, 12.30-14.00 uur presenteert Mark Fleuren in een korte digitale bijeenkomst de meest opvallende aanpassingen van de geactualiseerde Zoetwaren RIE.
U hoort alles over risico-scores en het werken met de Basis Risico Factoren.

Zoals bekend gelden er voor het toetsen van de verplichte RIE nieuwe criteria en daarmee zijn ook de regels om de RIE op te stellen aangepast. Dat heeft weer tot gevolg dat veel van de bestaande RIE’s eveneens moeten worden bijgesteld.

Tijdens de teamsbijeenkomst krijgt u een overzicht van deze aanpassingen en kunt u hierover vragen stellen. U hoeft geen extra laptop of inlogcode bij de hand te hebben. 

Komt u ook? Aanmelden kan bij Erna Bak, erna@vbz.nl.