icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
Koek snoep chocolade en hartige snacks

Over VBZ

VBZ

VBZ in het kort

VBZ is de Nederlandse branchevereniging voor ondernemingen in koek, snoep, chocolade, zoutjes en noten. Het behartigt de belangen van ruim 100 bedrijven in deze sector, variërend van MKB tot multinationals.

Meer over VBZ
Trots

Wij zijn trots op onze branche en dit dragen wij uit door:

Bevordering van duurzaam ondernemerschap - De dialoog aan te gaan met leden en stakeholders - Versterking van het imago van de sector

De pijlers van VBZ
De basis van VBZ

De basis van VBZ

Onze kernwaarden vormen de basis van VBZ. Ze zitten in het DNA van onze medewerkers en leden en komen tot uiting in onze producten en dienstverlening.

De kernwaarden van VBZ
De dialoog is belangrijk

Praten is belangrijk

De vereniging zoekt continu de dialoog met politiek, overheden (nationaal en internationaal), fabrikanten, leveranciers, consumenten en andere overkoepelende (zuster)organisaties. Daarnaast is er veel contact met vakbonden en media.

De stakeholders van VBZ
VBZ leden

Leden van VBZ

De leden van VBZ zijn kleine, middelgrote en grote bedrijven: producenten, maar ook handelaren, eenmanszaken, internationale onderneming en familiebedrijven. Met deze heel diverse groep, die samen de lekkerste branche van Nederland maakt, deelt VBZ haar kennis en netwerken uit binnen- en buitenland.

De leden van VBZ
VBZ kantoor

Bestuur en kantoor

VBZ kan niet bestaan zonder professionele ondersteuning (kantoormedewerkers) omdat werkzaamheden complex en tijdrovend zijn. Het bestuur bepaalt het beleid welke door het kantoor wordt uitgevoerd.

Het bestuur en kantoor van VBZ
Pers

Pers

Wij voorzien de pers graag van het laatste nieuws over VBZ. Heeft u een verzoek voor informatie, interview, foto’s, video’s of publicaties, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor perscontact
Contact opnemen met VBZ

Contact en route

Voor informatie en algemene vragen over VBZ kunt u ons bereiken via:

Contact en route