
Pers
Voor informatie en algemene vragen over VBZ kunt u ons bereiken via:
-
Ons algemene nummer 070-355 47 00 (op werkdagen van 8.15 - 17.00 uur)
-
Per e-mail: vbz@vbz.nl
-
Specifieke persvragen: Jeroen de Bruin, woordvoerder - mobiel 06 51 38 88 77 / jeroen@vbz.nl
Persberichten:
- Pasen 2023
https://www.vbz.nl/nieuws/pasen-2023-chocoladepaaseitje-ontstijgt-pasen - Sinterklaas 2022
https://www.vbz.nl/nieuws/sinterklaas-2022-meer-feestvierders-maar-tegelijk-prijsbewuster-bij-inkoop-lekkernijen - WK Voetbal 2022
https://www.vbz.nl/nieuws/winter-wk-onder-werktijd-prijsbewuste-oranje-fan-blij-met-thuiswerkoptie - Halloween 2022
https://www.vbz.nl/nieuws/een-op-tien-nederlanders-besteedt-aandacht-aan-halloween - Pasen 2022
https://www.vbz.nl/nieuws/dit-paasweekend-meer-dan-65-miljoen-chocolade-eitjes-langer-zoek
Voorbeelden van mediaplaatsingen (free publicity):
- https://www.nu.nl/economie/6259335/hoge-suikerprijs-maakt-snoep-en-koek-erg-duur-maar-we-blijven-lekker-snaaien.html
- https://www.foodbusiness.nl/video/10903473/gehalte-suiker-zout-en-vet-in-zoetwaren-fors-lager
- https://www.twentefm.nl/ietsgemist/16572/chocoladepaaseitje-ontstijgt-pasen-theo-heere.html (radio-interview Theo Heere)
- https://www.marketingtribune.nl/food-en-retail/nieuws/2023/04/onderzoek-klanten-extra-prijsbewust-rond-pasen/index.xml
- https://www.vakbladijs.nl/nieuws/melkchocolade-eitjes-nog-steeds-het-meest-populair
- https://www.levensmiddelenkrant.nl/%E2%80%98we-zijn-onderdeel-van-het-obesitasprobleem%2C-maar-zeker-niet-de-oorzaak%E2%80%99 (interview VBZ: Theo Heere)
- https://www.ad.nl/werk/charlotte-adviseert-fabrikanten-van-koekjes-en-snoepjes-als-ik-mag-proeven-zeg-ik-geen-nee~a967629f/ (interview VBZ: Charlotte ter Haar)
- https://www.vbz.nl/nieuws/meer-feestvierders-maar-tegelijk-prijsbewuster-lekkernijen (Twente FM interview VBZ: Jeroen de Bruin)
- https://www.telegraaf.nl/financieel/100893470/frustratie-bij-fries-bakwarenbedrijf-zonder-extra-elektriciteit-kan-ik-niet-concurreren (interview VBZ-lid Hellema, N.B. Telegraaf-login nodig)
- https://www.bakkersinbedrijf.nl/nieuws/consumenten-kopen-prijsbewuster-sinterklaaslekkernijen
- https://www.supermarkt.team/winter-wk-onder-werktijd-prijsbewuste-oranje-fan-blij-met-thuiswerkoptie/
- https://www.duiven-post.nl/nieuws/algemeen/153301/nederlandse-voetballiefhebber-heeft-meeste-vertrouwen-in-brazilie
- https://www.foodclicks.nl/nieuws/halloweenfeest-wordt-steeds-groter-in-nederland/
Vakblad Consudel (free publicity: interviews met VBZ-leden uitgevoerd door VBZ):
- Markus & Markus
https://www.vbz.nl/nieuws/markus-markus-stroopwafels-de-kracht-van-een-traditioneel-product - Geruba Chocolade
https://www.vbz.nl/nieuws/limburgse-topchocolatier-met-oog-en-hart-voor-de-mens - Katja Fassin
https://www.vbz.nl/nieuws/het-effect-van-fundamentele-keuzes-van-snoepmerk-katja - Bolletje
https://www.vbz.nl/nieuws/bolletje-zoekt-het-ontbijt-tussendoor-en-genieten-bakmanschap-en-duurzaamheid
Vragen over actuele topics, standpunten en reacties op de actualiteit wat betreft onze werkgebieden kunt u ook direct stellen aan een expert binnen VBZ. Kijk hier voor een overzicht van onderwerpen en de bijbehorende contactgegevens van de personen die u verder kunnen helpen.
