icon-file icon-email icon-link icon-avatar icon-download icon-folder icon-next icon-phone icon-right-arrow icon-settings icon-team close icon-linkedin icon-twitter icon-appel-met-liniaal icon-hand-met-plantje icon-wereldbol icon-handdruk icon-megafoon icon-persoon-met-tandwiel icon-cookie icon-label open icon-search handleiding
De lekkerste branche van Nederland

De lekkerste branche van Nederland

Koek, snoep, chocolade en hartige snacks

Een tussendoortje eten we allemaal weleens. En dat is lekker. Elk snoepje, koekje, chocolaatje of hartige versnapering is gemaakt door mensen die daar met ziel en zaligheid aan hebben gewerkt. En dat proef je!

Inpakafdeling chocoladefabriek

Vakmanschap van de meesters

Sommige lekkernijen die onze leden maken zijn al heel oud en worden nog steeds volgens authentiek recept gemaakt. En bij de consument zijn ze nog steeds favoriet: een plak ontbijtkoek, een beschuitje of een lekker stukje chocola. Of wat dacht je van een dropje of een lolly?

Lees meer over tientallen jaren bakkerij- en zoetwaren
Vernieuwend net zo lekker

Vernieuwend net zo lekker

Gelukkig staat de tijd niet stil en ontwikkelen onze leden ook heel veel nieuwe lekkernijen. En ze passen de ingrediënten aan naar nieuwe inzichten, maken andere portieverpakkingen en gebruiken nieuwe technieken.

Lees meer over vernieuwing

Feit of fabel

Er gaan een hoop verhalen de ronde over het eten van snoep en koek. Lekker is het zeker. Maar wat is nu de waarheid en wat is een broodje aap verhaal?